• به انجمن انیمه پلنت خوش اومدین!
  • به انجمن انیمه پلنت خوش اومدین!
  • به انجمن انیمه پلنت خوش اومدین!
مهمان عزیز خوش‌آمدید. ورود عضــویت


  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
موضوع: تحصیل در اسپانیا
#1
از شرایط اعزام دانشجو به اسپانیا و ادامه تحصیل در اسپانیا داشتن مدرک دیپلم دبیرستان و داشتن مدرک پیش دانشگاهی می باشد البته آن دسته از داوطلبانی که مدرک پیش دانشگاهی ندارند می بایست در آزمون ورودی دانشگاه ها شرکت کنند و در صورت قبولی می توانند وارد دانشگاه های اسپانیا بشوند. دروس در دانشگاه های اسپانیا به زبان های اسپانیایی و انگلیسی تدریس می شوند از این رو دانشجویان میبایست مدرک زبان اسپانیایی یا انگلیسی را داشته باشند؛ البته دانشجویانی که مدرک زبان ندارند می بایست قبل از ورود به دانشگاه ها درکالج های زبان شرکت کرده و مدرک زبان خود را اخذ نمایند اما جهت سهولت در اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا پیشنهاد ما این است که متقاضیان عزیز مدرک زبان خود را در ایران بگیرند زیرا برای سفارت درخواست گذراندن دوره های یادگیری زبان در کالج های اسپانیا دلیل متقاعد کننده ای برای دادن ویزا نیست و باید پذیرش در یک مقطع تحصیلی را به سفارت ارائه داد.
دانشجویان در طول دوره تحصیل خود در دانشگاه های اسپانیا از 30 درصد تخفیف درمانی بهره مند می شوند؛ دانشجویانی که تمایل به داشتن بیمه تکمیلی دارند در ماه مبلغی حدود 60 تا 100 یورو باید پرداخت کنند.
تحصیل در مقطع کارشناسی یا لیسانس اسپانیاتحصیل در اسپانیا در مقطع لیسانس حدود 4 سال به طول می انجامد و دروس در این مقطع به زبان اسپانیایی تدریس می شوند از این رو آشنایی با زبان اسپانیایی و داشتن مدرک زبان اسپانیایی برای دانشجویان الزامی است. دانشجویان در مقطع لیسانس می توانند 10 ساعت در هفته را کار کنند و مبلغی حدود 80 تا 100 یورو به ازای هر هفته حقوق دریافت نمایند که این هزینه بخشی از هزینه های مربوط به زندگی و تحصیل دانشجو را پوشش می دهد.
تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد یا فوق لیسانس اسپانیا
مقطع فوق لیسانس در دانشگاه های اسپانیا 2سال به طول می انجامد و دروس به دو زبان انگلیسی و اسپانیایی تدریس می شوند. دانشجویان جهت تحصیل به زبان اسپانیایی میبایست قبل از ورود به دانشگاه مدرک زبان اسپانیایی را ارائه بدهند و دانشجویانی که خواهان ادامه تحصیل در اسپانیا به زبان انگلیسی هستند می بایست مدرک زبان ایلتس 6.5 را داشته باشند؛ متقاضیانی که مدرک زبان ندارند می توانند با شرکت در کلاس های آموزشی زبان اسپانیایی شرکت کنند و مدرک زبان خود را دریافت نمایند. دانشجویان در مقطع فوق لیسانس میتوانند 20 ساعت در هفته را کار کنند و حقوقی حدود 160 تا 200 یورو به ازای هر هفته دریافت نمایند که این مبلغ به راحتی هزینه زندگی در اسپانیا و تحصیل دانشجو را تامین میکند.
تحصیل در مقطع دکترا یا PHD اسپانیا و شرایط اخذ بورسیه تحصیلی اسپانیا
تحصیل در اسپانیا در مقطع دکترا 5 سال به طول می انجامد که 2 سال آن مربوط به شرکت در کلاس های تخصصی است و 3 سال آن جهت تکمیل پایان نامه و دفاع از آن می باشد. دروس در این مقطع تحصیلی به زبان انگلیسی ارائه می شوند. دانشجویان در مقطع دکترای دانشگاه ها می توانند از بورسیه تحصیلی اسپانیا استفاده کنند که البته اخذ بورسیه تحصیلی شرایط خاصی دارد که شامل:
•             داشتن مدرک زبان حداقل آیلتس 6.5
•             مدارک دانشگاهی از دانشگاه های معتبر
•             داشتن مقالات بین المللی یا تالیف کتاب و
•             جلب نظر یک استاد مشاور جهت پشتیبانی تز دکترا
 
پاسخ
  


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  گفت‌و‌گو اعضای انجمن Raku 157 5,312 امروز, ۰۳:۰۵ ق.ظ
آخرین ارسال: kuma
  به سوال نفر قبلی جواب بده سوالی از نفر بعدی بپرس Raku 288 9,582 ۰۹-۰۵-۱۳۹۷, ۰۹:۴۳ ق.ظ
آخرین ارسال: Sterben
  به آواتار نفر قبلی از 10 چه نمره ای میدی؟ Raku 181 3,587 ۰۴-۰۵-۱۳۹۷, ۰۱:۲۲ ق.ظ
آخرین ارسال: Black butler
  نظرت راجب امضای نفر قبلی؟ Raku 281 9,483 ۰۲-۰۵-۱۳۹۷, ۰۴:۲۸ ب.ظ
آخرین ارسال: Black butler
  معرفی کاربران جدید , به انیمه پلنت خوش آمدید ! Raku 28 2,190 ۲۸-۰۴-۱۳۹۷, ۱۱:۲۲ ب.ظ
آخرین ارسال: Clara



کاربران در حال مشاهده موضوع: 1 مهمان

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.